Amin a muszlimok röhögnek (Looking for Comedy in the Muslim World) film letöltés online

admin 2013-02-13

amin a muszlimok rohognekVígjáték 2005

Rendező:
Albert Brooks

Főszereplők:
Albert Brooks
B.J. Ward
Jon Tenney
Amy Ryan
John Carroll Lynch

 

 

Az ismert komikus, Albert Brooks Washingtonba utazik, ahol a színészből politikussá avanzsált Fred Dalton Thompson különös diplomáciai feladatot ajánl neki. Pakisztánba és Indiába kéne utaznia abból a célból, hogy kiderítse: hogyan lehet megnevettetni a térség több, mint 300 millió muzulmánját! A kormány csupán egy 500 oldalas beszámolót kér cserébe, és mivel nem tud ellenállni a kilátásba helyezett kitüntetésnek, Brooks elvállalja a feladatot.
Bájos asszisztensnője és két kormányügynök társaságában érkezik meg Indiába. Szinte egyből nekilát az emberek kifaggatásának, ám nagy bánatára kevesen adnak használható választ az “Ön min nevet?”- kérdésre. Főhősünk nemsokára újabb fájó felfedezésre jut – se Indiában, se Pakisztánban nincs olyan klub, ahol komikusok lépnek fel. Megszületik hát a nagy ötlet, és saját dumaszínházat hoz létre Új-Delhiben, azt remélve, hogy a show-val letudhatja küldetése nagy részét.
Természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy gondolta. Nem csügged, tovább folytatja útját, mely a Taj Mahalt és egy meg nem nevezhető, pakisztáni hegyekben található titkos helyszínt is érint! Hogy a muszlimokat sikerül-e végül mosolyra fakasztania, az egyelőre legyen titok, ám az garantált, hogy mi egy percig sem fogunk unatkozni.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!