Az átok 2 (The Grudge 2) film letöltés online

admin 2013-03-02

átok 2Horror 2006

Rendező:
Takashi Shimizu

Főszereplők:
Jennifer Beals
Arielle Kebbel
Sarah Michelle Gellar
Sarah Roemer
Amber Tamblyn

 

 

Aubrey Davis (Amber Tamblyn) beteg édesanyjától tudja meg, hogy a novére, Karen (Sarah Michelle Gellar) kórházba került Japánban. Még ennél is sokkolóbb az a hír, hogy Karen rendori kivizsgálás alatt áll barátja halála miatt, akit az általa okozott tuz ölt meg egy tokiói házban.
Audrey Tokióba megy, ahol rögtön figyelmezteti egy fotóriporter, hogy Karent valami titokzatos és veszélyes dolog kerítette hatalmába.
Allison (Arielle Kebbel) egy tokiói nemzetközi iskola tanulója. Kétségbeesetten próbálja elnyerni az iskola nagymenoinek bizalmát, és ezért bármire hajlandó, amit kérnek tole: még arra is, hogy ellátogasson egy rejtélyes leégett házba, amely furcsa eltunések és gyilkosságok helyszíne volt.
A visszahúzódó természetu Jake (Matthew Knight) nem túl boldog amiatt, hogy megözvegyült apja eljegyzett egy not. A fiú még mindig gyászolja elhunyt anyját, s nem képes megérteni, hogy novére miért jön ki olyan jól a jövendobeli mostohaanyjukkal. A szomszédban lakó meghatározhatatlan figurát sem tudja hová tenni, s úgy tunik, a házban mindenki egyre furcsábban viselkedik.
Egytol egyig mindnyájuk megfertozodik Az átokkal, amely könyörtelenül és megállíthatatlanul terjed szerteszét a leégett tokiói házból, s mindenkit hatalmába kerít, aki csak keresztezi útját.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!