Lagzi-randi (The Wedding Date) film letöltés online

admin 2013-02-18

lagzi-randiRomantikus,Vígjáték 2005

Rendező:
Clare Kilner

Főszereplők:
Amy Adams
Debra Messing
Peter Egan
Dermot Mulroney
Jack Davenport

 

 

Kat (Debra Messing – Derült égből Polly) elkényeztetett féltestvére, Amy (Amy Adams – Kapj el, ha tudsz!) esküvőjére készül a szörnyen rendellenesen működő család. A nagyszabású londoni rendezvényen a násznagy Kat rendkívül jóképű ex-barátja, Jeffrey (Jeremy Sheffield) lesz. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem egyedül, szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Így viszont a helyzet több mint kínos: egyenesen kétségbeejtő!
Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében – keres egy profit és felbérli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kicsengetnie?
Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztő Nick Mercer (Dermot Mulroney – Álljon meg a nászmenet) mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérő-pasija. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick – részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván – segít Katnek a félnótás családja és Jeffrey által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat, szóval ők valóban egymásnak vannak teremtve!
Ahogy Nick elbűvöli Kat szüleit, Amy-t, Amy vőlegényét, Edward-ot (Jack Davenport), valamint 100 km-es körzetben minden nőt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat kezd érezni, amilyeneket még soha korábban…
A Négy esküvő és egy temetés, az Álljon meg a nászmenet! és a Bazi nagy görög lagzi hagyományát követve a Lagzi-randi kedves, mulatságos, megható és végletesen romantikus képet fest szerelemről, házasságról.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!