Pata tanya: Baromi buli (Barnyard) film letöltés online

admin 2013-04-08

Pata tanyaAnimációs,Családi,Vígjáték 2006

Rendező:
Steve Oedekerk

Főszereplők:
Rob Paulsen
Andie MacDowell
Kevin James
Courteney Cox
Danny Glover

 

 

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy “Tiszta a levegő!”, és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki.
Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai – Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac – a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Otis kicsit olyan, mint egy nagyra nőtt borjú, és nagyon jól érzi magát velük.
Otis apja, Ben azt a feladatot vállalta magára, hogy megvédi a farm állatait közös ellenségeiktől, a sakáloktól. Komolyan veszi a munkáját és azt szeretné, ha Otis végre felnőne és megtanulná, mi a felelősség.
Ben bánatára fia egészen máshogy viselkedik, mint amit elvárna tőle. Amint a gazda kiteszi a lábát az istállóból, kezdetét veszi a buli. És ezen az estén még egy csinos, új tehén is jelen van, Daisy – Otisnak azonnal megtetszik, és Daisyt is vonzza Otis laza személyisége.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!