Rekviem egy álomért (Requiem for a Dream) film letöltés online

admin 2013-04-07

Rekviem egy álomért (Requiem for a Dream)Dráma 2000

Rendező:
Darren Aronofsky

Főszereplők:
Ellen Burstyn
Jared Leto
Jennifer Connelly
Marlon Wayans
Louise Lasser

 

 

Harry Goldfarb egyetlen pénzszerzési lehetősége, hogy rendszeresen eladja anyja tévéjét, akinek a TV nézés élete egyetlen értelme, és legfőbb szórakozása. A pénz heroinra kell, a TV pedig azért jó üzlet, mert Harry anyja úgyis mindig visszavásárolja.
Harry és barátja szeretnének meggazdagodni. A módszer a következő: eladjuk a TV-t, veszünk rajta heroint, azt szintén eladjuk, a különbözetből pedig megteremtjük a legális üzlet alapjait. Jelen esetben barátnőnkkel közösen pékséget nyitunk. A tervek és az ambíciók azonban hamarosan belevesznek a heroin függőség vízióiba.
Harry édesanyja, Sara is egy más világról álmodik. Mindent megtesz azért, hogy bekerülhessen kedvenc TV show-jába. Úgy érzi, ezt egyetlen úton érheti el, ha lefogy, és így fel tudja venni a “piros ruhát”. Az egyetlen ruhát, amelyben megjelenhet a TV képernyőjén. Fanatikus fogyókúrába kezd, egy gyógyszer segítségével, melyet orvosa írt fel neki. A gyógyszer kezdetben fantasztikus hatással van Sara-ra. Fogyni kezd, feltöltődik, teli lesz energiával és most már egészen bizonyos abban, hogy bekerül a TV show-ba. Aztán elkezdődnek a hallucinációk… Az orvos által felírt gyógyszer gyakorlatilag ugyan olyan kemény drog, mint a heroin.
Harry összeszurkált vénái elfertőződnek és kórházba kerül, barátnője Marion drogért és készpénzért árulja magát, anyja pedig egy elmegyógyintézetben álmodozik a TV Show-ról, ahol majd ő lesz a sztár.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!