Szilaj – A vad völgy paripája (Spirit – Stallion Of The Cimarron) film letöltés online

admin 2013-02-06

szilajAnimációs,Családi,Kaland,Romantikus,Vígjáték 2002

Rendező:
Kelly Asbury
Lorna Cook

Főszereplők:
Matt Damon
Charles Napier
James Cromwell
Daniel Studi
Chopper Bernet
 

 
Szilaj, a vad és fékezhetetlen paripa társainak vezetője, védelmezője.

Egy napon harmonikaszót hoz felé a szél a hegyekből, ő pedig elindul, hogy megtudja az ismeretlen hangok eredetét. A távolban szokatlan fényeket pillant meg, és ez végképp felkelti kíváncsiságát.

Egy tábor tüzét fedezi fel, körülötte pedig furcsa lények – emberek -, akiket szintén sosem látott. Az első találkozás azonban drámai fordulatot hoz: az emberek lasszóval elfogják Szilajt, magukkal viszik, majd eladják a lovasság katonáinak.

Az Ezredes megparancsolja, hogy törjék be a lovat, de az egymás után próbálkozó katonák nem járnak sikerrel. Az Ezredes ekkor taktikát vált, kikötözi Szilajt – de enni-inni nem ad neki.

Ekkor felbukkan egy “kétlábú”, egy fiatal dakota indián, Kis Patak, aki maga is az ezredes foglya. Egymást segítve sikerül megszökniük az erődből, és Kis Patak elviszi magával Szilajt a falujába.

Itt találkozik egy Szelíd névre hallgató kancával, akit társául választ. De a boldog napoknak hamar vége szakad, mert a falut megtámadják, Szelíd pedig halálosan megsebesül.

Nem sokkal később Szilajt is elfogják és egy vasúti vagonban találja magát, mely ismeretlen helyre tart. A fogság olyan hatással van rá, mint eddigi kalandjai során semmi más: megtöri a szabadságához szenvedélyesen ragaszkodó mén legyőzhetetlennek tűnő akaratát.

Az utazás pedig folytatódik az ismeretlen Vadnyugat felé.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!