Tavaszi vérszomj (Rites of Spring) film letöltés online

admin 2013-03-18

tavaszi verszomjHorror, Thriller 2011

Rendező: Padraig Reynolds

Szereplők:
Sonny Marinelli
Katherine Randolph
Anessa Ramsey
AJ Bowen
Marco St. John
Shanna Forrestall

 

 

A történet tulajdonképpen, amolyan kettő az egyben módon tárul elénk, ahol a szálak csak a játékidő második felében futnak össze.
Először két fiatal lány elrablásának lehetünk szemtanúi és az is csak hamar kiderül, hogy egy idős bácsi a felelős a gaztettért, aki nem csak úgy heccből vagy nyugdíjas éveinek unalmában tette mindezt, hanem alapos oka volt rá, hiszen itt a tavasz, ekkor pedig áldozatot kénytelen bemutatni egy a fészer alatt élő szörnynek, aki ha nem kapja meg a friss húst, akkor bizony dorbézolni indul. A bácsi azonban úgy tűnik öregszik, mert már nem bír úgy a lányokkal, mint régen, sőt mi több a szörny (Wormface) is kijut édesded lakhelyéről és megkezdi azt a bizonyos tavaszi nagy mészárlást.
A másik szálon pedig szintén egy emberrablós történetet láthatunk, csak ezúttal az ok egy picit egyszerűbb: gonoszaink mindösszesen váltságdíjat követelnek egy gazdag fószertől, ezért ejtik foglyul annak lányát, a nyomatékosítás kedvéért pedig a feleségét le is lövik. A tettesek ezek után egy már használaton kívüli, erdei iskolába hajtanak, ott szeretnék kivárni a váltságdíj megérkezését, lehetőleg nyugodt körülmények között. Ez azonban nem jön össze, ugyanis az öreg embertől elmenekült lány – nyomában Wormface-szel – pont az iskola felé tart.

Ingyen letöltés:


A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!